Estades temàtiques / Be (P)ART. Grow with Arts / Olot

ALBA DALMAU VIURE

Del 1 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

ALBA DALMAU VIURE
Escriptora
Barcelona

Biografia

Nascuda el 1987 a Cardedeu, és llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Creació Literària per la UPF.

El 2011 publica la seva primera novel·la Vonlenska, Premi Recull. També és coautora de tres llibres d'artista que combinen literatura i fotografia: On només hi havia un far, Estrena i CU(B)A.
Va viure a Nova York, on va escriure la novel·la Bategant, Premi Vila de l'Ametlla de Mar 2015, i el recull de contes Estàndards (Angle 2017), XXVIII Premi Literari Vila d'Ascó.
El 2019 va publicar El camí dels esbarzers (Angle 2019), novel·la que va rebre grans elogis de la crítica i que va per la tercera edició i el 2020 s'estrena amb la literatura infantil, amb l'àlbum il·lustrat Capgirat.
La seva darrera novel·la publicada és Amor i no (Angle 2021).

Actualment és professora d'escriptura creativa a l'escola Laboratori de Lletres de Barcelona.

Projecte

COLOR CARN és un recull de contes basat en un exhaustiu estudi sobre la història del color, el seu significat i l'impacte emocional que els colors tenen en els sentiments i la raó de les persones.

Cada història, com si es tractés d'un exercici del grup experimental Oulipo, conté molts elements del color en qüestió, de manera que la lectura del conte acaba provoca un efecte cromàtic en el lector.

La majoria de les històries estan basades en documentals basats en fets reals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"