Estades temàtiques / Be (P)ART. Grow with Arts / Olot

SEBASTIÀ PORTELL

Del 4 d'octubre de 2021 al 8 d'octubre de 2021

SEBASTIÀ PORTELL
Escriptor i facilitador
Mallorca

Biografia

Sebastià Portell és un escriptor mallorquí, autor de les novel·les Ariel i els cossos (2019) i El dia que va morir David Bowie (2016, Premi Time Out al Creador de l’any) i del llibre de no-ficció Les nenes que llegien al lavabo (2021), així com de les peces teatrals Transbord (2018) o Un torrent que era la mar (2013, Premi Ciutat de Badalona de teatre), entre d’altres. També ha tingut cura de volums com l’entrevista biogràfica Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors (2016), Davant el fulgor. Per a llegir l’obra d’Antònia Vicens (2018, juntament amb Sebastià Perelló), i Amors sense casa (2018), la primera antologia de poesia LGBTQ+ catalana. És secretari de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i soci del PEN Català.

Projecte

Participaré del projecte europeu «Be (P)Art. Grow with arts», literat pel PEN Català, com a facilitador. Promouré i dinamitzaré debats al voltant de qüestions com les tècniques i els processos creatius dels participants d'aquesta estada, la comunicació i difusió de la pròpia obra o la llibertat d'expressió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"