Mar Guixé dona diversos trucs i consells als alumnes de l’Escola d’Art d’Olot

dimecres, 9 / d’octubre / 2024 , Olot

Mar Guixé dona diversos trucs i consells als alumnes de l’Escola d’Art d’Olot

Mar Guixé dona diversos trucs i consells als alumnes de l’Escola d’Art d’Olot

La il·lustradora Mar Guixé (Berga) ha ofert una xerrada als alumnes de l’Escola d’Art d’Olot. A partir de la seva experiència professional, ha donat 50 consells als joves per sobreviure a aquest ofici. Segons explica Guixé, ha volgut compartir aquelles recomanacions que a ella li hagués agradat saber quan va acabar els estudis i va començar a treballar en el món de la il·lustració.

A través d’exemples pràctics com “guardar sempre les versions B de les il·lustracions”, “respirar a fons abans de respondre un correu electrònic complicat” o “posar el preu que es mereix a la feina feta”, Guixé ha anat explicant situacions en les quals s’ha trobat al llarg de la seva carrera relacionades amb aquestes premisses.

Mar Guixé dibuixa des de que té memòria. És una de les seleccionades per l’estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals. Ha vingut a Faberllull per treballat amb l’editorial francesa Père Fouettard en un projecte on la justícia social, les problemàtiques climàtiques amb l’aigua i els ocells seran els protagonistes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"