Taller infantil d’Anna Font a la Llibreria Isop

dilluns, 7 / d’octubre / 2024 , Olot

Taller infantil d’Anna Font a la Llibreria Isop

Taller infantil d’Anna Font a la Llibreria Isop

La il·lustradora barcelonina Anna Font ha dirigit un taller per a infants sobre la construcció de personatges. A partir de l’àlbum il·lustrat Un bon amic, que va crear ella mateixa, els participants del taller van anar descobrint tota mena de personatges per acabar confeccionant una colla d’amics ben singulars i originals.

Els infants van descobrir on s’amagaven els personatges d’un conte abans de sortir a escena i si s’esperaven del dret o del revés, vestits o despullats. Llapis, tisores, retoladors, ceres i cartolines van ajudar als més petits a anar construint els seus personatges.

Anna Font és una il·lustradora i autora de llibres infantils nascuda a Barcelona. Explicar històries amb els seus dibuixos és el que més li agrada fer, i ho ha aconseguit en els seus àlbums il·lustrats, alguns d’ells guardonats amb diferents premis.

Fins a l’11 d’octubre és a la Residència Faberllull d’Olot participant de l’estada d’il·lustradors catalans per col·laborar en editorials internacionals. Font treballa en les il·lustracions del llibre Vida y obra de algunas nubes, de l’editorial argentina Limonero, amb text d'Hernán Rosino.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"