Mar Sala dirigeix una activitat pels infants de l’Aula Musical d’Olot

dimecres, 5 / de juny / 2024 , Olot

Mar Sala dirigeix una activitat pels infants de l’Aula Musical d’Olot

Mar Sala dirigeix una activitat pels infants de l’Aula Musical d’Olot

La músic Mar Sala, resident a Faberllull, ha dirigit una activitat educativa per als alumnes d’entre 6 i 10 anys de l’Aula Musical d’Olot. Sala ha utilitzat el mètode Dalcroze, per aconseguir la màxima immersió dels infants en la música. Aquesta metodologia treballa aspectes de la música a través del moviment corporal, utilitzant l’oïda i el ritme com a eines d’aprenentatge.

Al llarg de la sessió, els alumnes han cantat, picat de mans, caminat, s’han mogut i fins i tot han pogut tocar els instruments de l’aula. Sala ha utilitzat també partitures gràfiques basades en el concepte d’investigació d.e.a.f, que duu a terme l’artista.

Mar Sala és la piccolo solista a l'Orquestra Filharmònica de Breslau (Polònia), és un dels membres fundadors de nemø ensemble (Bèlgica) i líder artístic de telam::ensemble:. (Polònia). L'any 2023 sota el nom artístic de zoutezee va estrenar "d.e.a.f. a third ear to a silencied body". Una instal·lació performativa que inclou arts visuals, música electrònica i poesia per donar veu al cos silenciat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"