Taller de dibuix a càrrec de Sérgio Leitão

dilluns, 15 / de juliol / 2024 , Andorra

Taller de dibuix a càrrec de Sérgio Leitão

Taller de dibuix a càrrec de Sérgio Leitão

L'artista multidisciplinari portuguès Sérgio Leitão, resident a Faber Andorra, ha ofert un taller a la Sala d'Exposicions del Govern d'Andorra. Amb el títol Dibuixar en context: un llibre d’artista, Leitão ha proposat al assistents una pràctica de dibuix informal durant una breu passejada als voltants del Parc Central. Les diferents obres que han creat durant aquesta passejada s'han agrupat posteriorment en un llibre d'artista treballat de manera col·lectiva. Els participants d'aquest taller han pogut dibuixar de forma lliure, en tots els graus de la figuració i l'abstracció, utilitzant l'estil que més els representa.

Sérgio Leitão és llicenciat i doctorat en Arts Visuals. Crea narratives entrecreuades a través de la investigació i el col·leccionisme d’imatges i objectes. Aquesta primera quinzena de juliol ha estat fent una estada a Faber Andorra per treballar en la sèrie Almanach, una instal·lació artística que vol redefinir les dinàmiques de relació en contextos culturals i geogràfics.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"