Xerrada de Salam Alaridi i Rehab Mouna Chaker a l’Escola d’Art d’Olot

dimecres, 18 / de setembre / 2024 , Olot

Xerrada de Salam Alaridi i Rehab Mouna Chaker a l’Escola d’Art d’Olot

Xerrada de Salam Alaridi i Rehab Mouna Chaker a l’Escola d’Art d’Olot

Salam Alaridi i de Rehab Mouna Chaker han pronunciat una xerrada als alumnes de fotografia i audiovisuals i de gràfica publicitària de l’Escola d’Art d’Olot. Originàries de Síria, totes dues han parlat de la seva experiència personal i professional, explicant com van haver de marxar del seu país i com s’han implicat en els nous països d’acollida.

La xerrada ha girat al voltant de temes vinculats al feminisme, del pes de les cultures d’altres territoris i com tot això ha condicionat la seva forma de pensament.

Salam Alaridi ha contribuït en programes centrats en l'estabilitat, la inclusió i la promoció de la convivència pacífica en zones de conflicte, específicament a Síria. Rehab Mouna Chaker és escriptora i traductora de l'holandès a l'àrab. Aquesta setmana estan totes dues a Faberllull per reflexionar sobre la Pau conjuntament amb altres dones originàries de Síria, Palestina i el Líban. Participen de l’estada “Mediterrànies, teixint resiliències. El valor de la Pau”, organitzada amb l’Institut Català Internacional per la Pau.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"