Jornada de formació per a les il·lustradores residents a Faberllull

divendres, 4 / d’octubre / 2024 , Olot

Jornada de formació per a les il·lustradores residents a Faberllull

Jornada de formació per a les il·lustradores residents a Faberllull

Les residents seleccionades per a l’estada d’il·lustració de Faberllull han participat aquest divendres en diferents sessions formatives. El matí ha començat amb un taller de guió, a càrrec de Carles Sala i Vila. Sala els ha donat diversos consells per pensar, desenvolupar i estructurar la història d’un àlbum infantil.

Tot seguit, ha estat el torn d’escoltar la xerrada de Paula Esparraguera sobre el funcionament del sector editorial i la internacionalització del portafolis. En la seva explicació també s’han tractat temes com la venda de drets, els models de contracte habituals o els rols dels agents. Esparreguera forma part de l’equip de l’agència literària Ute Körner.

Les dues xerrades han donat resposta als interessos que havien expressat les pròpies il·lustradores quan se’ls va demanar sobre quins temes els agradaria formar-se durant la residència. Un cop acabades les xerrades, les participants han continuat amb el seu treball artístic individual que desenvoluparan a Faberllull fins a l’11 d’octubre.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"