Sessions de treball col·lectives dels residents de l'estada de guions

divendres, 18 / d’octubre / 2024 , Olot

Sessions de treball col·lectives dels residents de l'estada de guions

Sessions de treball col·lectives dels residents de l'estada de guions

Els participants de la residència de guions de l'acadèmia del cinema català, que aquests dies estan a Faberllull, han començat ja les sessions de treball col·lectives amb les mentores Ana Sanz-Magallón i Almudena Monzú. Ahir, els van dividir en dos grups. La meitat dels residents participaven al taller "Interrogant els personatges", que consistia en fer preguntes clau sobre els personatges de cadascuna de les històries i com es relacionaven amb la pròpia història. Mentrestant, l'altra meitat participava del taller "Tell me", on s'explicaven als uns als altres la història del projecte amb el qual treballen.

Aquest matí, tots junts han participat del taller "Caminant per cases". Es tracta d'investigar quins són els espais per on es mou o s'ha mogut cadascun dels diferents personatges que apareixeran en els guions amb els quals treballen. No cal que aquests espais apareguin en el film però sí que cal saber-los perquè conformen el seu caràcter i la seva idiosincràcia.

La formació continuarà demà dissabte amb un treball grupal on les dues mentores proposaran als guionistes que s'acostin a les històries a través del joc. Aquesta primera estada a Faberllull acabarà el diumenge al matí amb una posada en comú de l'experiència. Els residents tornaran a Faberllull al mes de febrer, per continuar amb la residència de guions.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"