Estades temàtiques / Olot

Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals - 2024

Del 1 d'octubre de 2024 al 11 d'octubre de 2024

Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals - 2024

Octubre 2024

Faberllull acull per segon any consecutiu una residència creativa remunerada per a cinc il·lustradores catalanes i balears per tal de treballar en projectes proposats per cinc editorials internacionals. L’objectiu de l’estada és fomentar la publicació d’autor/es catalans i balears a l’estranger i, alhora, incentivar a les editorials internacionals perquè facin encàrrecs a professionals del territori.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de Limonero d’Argentina, 400 coups del Canadà, Père Fouettard i Nathan de França, Zalozba Hart d’Eslovènia, Camelozampa d’Itàlia i Little Island d’Irlanda. D’acord amb els seus projectes, prop de cinquanta candidat/es van respondre la crida oberta per presentar-hi propostes de treball. Un cop finalitzat el període de valoració, cinc d’aquestes editorials van triar cinc il·lustradores a fi d’iniciar una col·laboració professional que ha de culminar en la residència a Faberllull.

Durant aquests deu dies d’octubre, les cinc persones seleccionades centraran els esforços en desenvolupar els projectes de Limonero, 400 coups, Père Fouettard, Zalozba Hart i Camelozampa que, al seu torn, monitoritzaran el procés creatiu amb reunions virtuals. A la resolució de l’estada, i en base dels resultats, les dues parts decidiran si volen formalitzar la seva relació en un contracte editorial amb l’objectiu de publicar l’obra.

Residents

ANNA FONT GARCIA

ANNA FONT GARCIA

Il·lustradora
LAIA BALDEVEY

LAIA BALDEVEY

Il·lustradora
MAR GUIXÉ ANGLÈS

MAR GUIXÉ ANGLÈS

Dibuixant
EULÀLIA MIRÓ BATLLE

EULÀLIA MIRÓ BATLLE

Il·lustradora
INGRID VALLS I RATÉS

INGRID VALLS I RATÉS

Il·lustradora

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"