Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals - 2024 / Olot

LAIA BALDEVEY

Del 1 d'octubre de 2024 al 11 d'octubre de 2024

LAIA BALDEVEY
Il·lustradora
Sant Vicenç de Montalt

Biografia

Laia Baldevey és una il·lustradora maresmenca que, després de graduar-se en Belles Arts, va dedicar els primers anys de la seva vida professional al món de l'animació, especialitzant-se primer en animació 3D i, més tard, com a Concept Artist. Durant la seva trajectòria ha desenvolupat un estil molt propi i detallista que flueix entre la seva formació en les tècniques tradicionals i l'adaptació als mitjans digitals d'avui dia.

És coneguda per haver dibuixat les criatures fantàstiques, les rondalles i les llegendes del nostre país (Mitologia dels Països Catalans, Efadós, 2022), però també ha il·lustrat per a diverses editorials de literatura fantàstica, per a grups musicals i altres suports.

Projecte

A Faberllull, la Laia s'encarregarà d'il·lustrar un text de l'editorial italiana Camelozampa que té com a punt de partida els antagonistes dels contes clàssics de Perrault i, amb molta ironia i humor, els presenta als infants actuals desenvolupant-ne una història totalment nova.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"