Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals - 2024 / Olot

INGRID VALLS I RATÉS

Del 1 d'octubre de 2024 al 11 d'octubre de 2024

INGRID VALLS I RATÉS
Il·lustradora
Barcelona

Biografia

Ingrid es va embarcar en el món del disseny de producte amb el somni de dibuixar somriures a través de les joguines. Però va canviar les joguines pels llapis en una jugada mestra de destí. Aquesta creadora de mons diminuts va decidir que dibuixar era el seu superpoder. Si no la trobes donant tornades en autocaravana amb la seva família, la veuràs armada amb un llapis i la seva tauleta, fent el que millor sap fer: donar vida a adorables criatures que ensenyen als més petits que la màgia és real i està en les pàgines dels seus contes.

Projecte

L'Ingrid il·lustrarà un llibre infantil per l'editorial Les 400 Coups de Canadà sobre un escarbat que decideix buscar una nova llar, escrit per Rhéa Dufresne.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"