Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals - 2024 / Olot

EULÀLIA MIRÓ BATLLE

Del 1 d'octubre de 2024 al 11 d'octubre de 2024

EULÀLIA MIRÓ BATLLE
Il·lustradora
Barcelona

Biografia

Eulàlia Miró és una apassionada d'inventar i explicar petites històries a través de la il·lustració. Viu i treballa a Barcelona, al barri de Sants. Ha crescut envoltada de llibres i cançons, i sempre ha tingut el cap ple de pardals!

Va estudiar il·lustració a l'escola de la Dona, a Barcelona, i més tard a l'École Duperré, a París. També ha après de manera autodidacta al llarg dels anys. El 2021, després d'anys treballant en l'àmbit social, va decidir iniciar el seu camí com a il·lustradora professional.

L’inspira la quotidianitat, el tragí i les multituds de gent, els balcons i finestres de la seva ciutat i tots els racons on hi passen coses inadvertides però extraordinàries.

El Contagi (editorial Meraki), el seu primer llibre com a autora integral, va ser guanyador del premi d'Àlbum il·lustrat Vil·la de Térmens.

Projecte

Durant la residència creativa a FaberLlull d’Olot, organitzada per l'Institut Ramón Llull, treballarà en un llibre il·lustrat infantil per editorial eslovena Zalozba Hart, escrit per Barbara Hanus.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"