Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals - 2024 / Olot

ANNA FONT GARCIA

Del 1 d'octubre de 2024 al 11 d'octubre de 2024

ANNA FONT GARCIA
Il·lustradora
Barcelona

Biografia

Anna Font és una il·lustradora i autora de llibres infantils nascuda a Barcelona. Ja de petita explicava coses dibuixant, potser perquè a casa sempre estava envoltada de llapis, colors, llibres i altres tresors que li feien volar la imaginació.

Es va iniciar en la pintura i el dibuix de la mà d’Agustí Roca i Núria Balcells. Més endavant es forma al Centre Universitari de Disseny i Art (EINA) i a l’Escola de la Dona de Barcelona.

Explicar històries amb els seus dibuixos és el que més li agrada fer, i ho ha aconseguit en els seus àlbums il·lustrats, alguns d’ells guardonats amb diferents premis, com el recent XVI Premi Internacional Compostela per a àlbums il·lustrats, el Premi de la Crítica Serra d’Or 2020 de literatura infantil.

Compagina la seva feina com a il·lustradora amb la docència, impartint cursos i tallers d'il·lustració a escoles i centres d'art, i actualment des del seu propi taller.

Projecte

Fruit d'haver estat seleccionada en el programa de residència artística per a treballar amb editorials estrangeres que organitza l'Institut Ramón Llull, desenvoluparà les il·lustracions del llibre Vida y obra de algunes nubes. Un projecte d'edició de l'editorial Limonero, amb text d'Hernán Rosino, escriptor, sociòleg i docent argentí. Es tracta d'un llibre de relats breus amb els núvols com a protagonistes, on hi conviuen gèneres com la llegenda, el policial, l'aventura i la crònica humorística. Durant la residència, mantindrà relació amb l'equip editorial per al seguiment i desenvolupament de l'obra.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"