Estades temàtiques / Estada d’il·lustradors per col·laborar amb editorials internacionals - 2024 / Olot

MAR GUIXÉ ANGLÈS

Del 1 d'octubre de 2024 al 11 d'octubre de 2024

MAR GUIXÉ ANGLÈS
Dibuixant
Berga

Biografia

Mar Guixé (Barcelona, 1988) dibuixa des de que té memòria i gràcies a això és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

Mentre es formava en diferents àmbits creatius (moda, figurinisme, còmic, gastronomia) va treballat com a acomodadora, dependent d’una carnisseria, d’una botiga de llaminadures, de figurant en anuncis, en una fàbrica d’embotits i gairebé deu anys al Bar Mudanzas, un lloc on va aprendre a observar, servir, escoltar i a tractar amb les persones mentre intentava fer-se un lloc al món del dibuix. Des del 2018 es dedica únicament a la il·lustració i la direcció d’art com a freelance i és molt feliç. Actualment treballa en remot per a projectes, marques i empreses nacionals i internacionals amb les s’implica amb el mateix entusiasme independentment del seu volum de facturació.

Projecte

Durant l’estada a la residència Faberllull, la Mar Guixé treballarà de la mà de l’editorial Père Fouettard en un projecte literari on la justícia social, les problemàtiques climàtiques amb l’aigua i els ocells seran els protagonistes indiscutibles.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"