Estades temàtiques / Olot

Residència de guions -I-a

Del 27 de novembre de 2022 al 1 de desembre de 2022

Residència de guions -I-a

novembre 2022

La Residència de guions és un laboratori de desenvolupament de guió per a llargmetratges de ficció, la primera incubadora d’aquestes característiques a Catalunya, i també la primera a acollir projectes en llengua catalana i garantir la seva participació.

Acompanyarem 8 projectes durant 9 mesos, oferint mentories i tutories estables per part de reconeguts professionals, tallers i classes magistrals que els ajudaran a inspirar-se i aplicar tècniques, trobades amb la indústria, xerrades sobre temes com la sostenibilitat o la inclusió, trobades amb diferents finestres de distribució i exhibició... La Residència ofereix una beca que permet que els assistents puguin concentrar-se en l’escriptura i accelera així el procés de creació, a la vegada que promou el diàleg constant i l'intercanvi entre els projectes participants. Incidim també en la importància de la internacionalització dels projectes mitjançant formació i posada en contacte amb la indústria internacional.

En aquests dos mesos hi haurà dos retirs a Faberllull, un a l’inici i l’altre cap al final del programa, en els quals els i les residents conviuran i compartiran els seus projectes per fer-los créixer.

La Residència és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català de la mà de Guionistes Associats de Catalunya, amb el finançament de l’Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales a través de la Unió Europea - NextGeneration EU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència; el Departament de Cultura de la Generalitat –Institut Català de les Empreses Culturals, l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat Ramon Llull – FCRI, la Universitat Pompeu Fabra, l'ESCAC i l’Institut Ramon Llull.

screenplay-development-lab.pdf

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"