Estades temàtiques / Residència de guions -I-a / Olot

HELENA SANTÍN

Del 27 de novembre de 2022 al 1 de desembre de 2022

HELENA SANTÍN
Guionista
Barcelona

Biografia

Graduada en Direcció per l’ESCAC, amb gran interès en el muntatge, especialitat on desenvolupa la seva carrera professional en mitjans de comunicació online, agències de publicitat i videoclips. El seu curtmetratge Ver (2016), realitzat a l’ESCAC, es presenta a la Mostra FIRE!! i al Directed by Women. També diverses peces com AMVJ (2017), Olé, ya sale la luna (2021) o Sigo en la Playa (2021), participen en les mostres de Cultura Film (Revista Filmada) i El vídeo del minut, i es presenten al CCCB, Zumzeig i Cineteca de Madrid.

Projecte

Treballaré en el meu projecte que porta per títol Vi la noche que nunca se acaba. Després de conèixer la notícia de la mort del seu germà Eligio, la Rosa viatja sola al seu poble natal a Galícia per fer-se càrrec de la casa i les vaques del seu últim habitant, deixant enrere una ciutat a la qual sent que no pertany. Allà, reviurà experiències passades i s'aproparà a un poble que ha quedat atrapat en el temps.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"