Estades temàtiques / Residència de guions -I-a / Olot

ARÁNTZAZU RUIZ

Del 27 de novembre de 2022 al 1 de desembre de 2022

ARÁNTZAZU RUIZ
Guionista
Vila-seca (Tarragona)

Biografia

Guionista i actriu. Realitza el máster de Guion para Cine y Televisión (UC3M). Meritòria a la productora Ídolo films, amb la guionista Ángela Obón. Amb ella coescriu diversos projectes per a cinema i televisió.

Com a actriu participa a la premiada Vivir y otras ficciones i la sèrie Trèvols de 4 fulles (Jo Sol); i als llargmetratges El Alma de Sant Pere i Don Quijote de Barcelona (Vegetarian Films). Els darrers anys escriu, estrena i dirigeix diverses peces teatrals. El seu projecte Las de la calle Fortuny ha estat seleccionat al Laboratori SGAE 2022 de sèries de ficció històrica.

Projecte

Treballaré en el projecte que porta per títol Beba, juntament amb Adriana Fuertes. La BEBA (11) només vol ser una nena “normal”. A la Igualada del 1996 axó voldria dir ser blanca, tenir el cabell llis i que la seva mare es quedés a casa i li fes la bossa dels extraescolars. La Beba ràbia contra la seva existència i no entén el perquè. Una història personal i humana que té com a objectiu oferir un referent a totes les dones de la comunitat afrodescendent que viuen a Catalunya

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"