Estades temàtiques / Residència de guions -I-a / Olot

YOUSRA TOURI EL MANSOURI

Del 27 de novembre de 2022 al 1 de desembre de 2022

YOUSRA TOURI EL MANSOURI
Guionista
Vic

Biografia

De branques catalanes i arrels nord-africanes, és graduada en Educació Social a la Universitat de Vic i activista. Intenta tenir una forta presència a les xarxes socials, i realitza formacions, conferències i col·laboracions escrites en diferents mitjans sobre el feminisme i l'antiracisme. La seva passió pel cinema la portar a implicar-se, des de fa sis anys, al Festival de Cinema Oriental de Vic. Entre la pedra i el martell és el seu primer guió de llargmetratge.

Projecte

Treballaré en el projecte que porta per títol Entre la pedra i el martell, juntament amb Àlex Lora Cercós. Entre la pedra i el martell explica la història d’en Pol Khaled, un noi de Ripoll d'uns 20 anys, de pare marroquí i mare catalana, i amb una identitat complexa. Ambientat al 2017, el film s’endinsa en alguns esdeveniments que conviden a reflexionar sobre la naturalesa dels atemptats que van succeir aquell mateix any a Barcelona i Cambrils. La nostra motivació és fer una pel·lícula que, sense jutjar, convidi a obrir preguntes i a teixir ponts.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"