Estades temàtiques / Residència de guions -I-a / Olot

MIKEL GURREA

Del 27 de novembre de 2022 al 1 de desembre de 2022

MIKEL GURREA
Guionista
Barcelona

Biografia

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF. Premiat amb la beca de l'Obra Social ”la Caixa”, i màster of Arts per la London Film School. Els seus curtmetratges Foxes (2015 ) i Heltzear (2021), van ser seleccionats en festivals com Venècia, Zinemaldia, Màlaga i Mont-real. Les seves dramatúrgies s'han estrenat al Queen Elizabeth Hall de Londres i al Fernando Fernán-Gómez de Madrid. El seu primer llargmetratge, Suro (2022), va competir en la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià on va obtenir el premi Irizar del cinema basc i el premi FIPRESCI de la crítica internacional. Ha format part del professorat de l'Elías Querejeta Zine Eskola i col·labora en el projecte Cinema en curs.

Projecte

Treballaré en el meu projecte que porta per títol Sants. Mentre navega la malaltia de la seva mare, Lali, una dona de trenta anys, entra en contacte amb una subcultura de lladres que roben figures de sants.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"