Estades temàtiques / Residència de guions -I-a / Olot

ARNAU VILARÓ

Del 27 de novembre de 2022 al 1 de desembre de 2022

ARNAU VILARÓ
Guionista
Bellvís (Lleida)

Biografia

Doctor en Comunicació per la UPF. Formà part de l’equip de direcció d’Estiu 1993 i, junt amb Carla Simón, escriu Alcarràs (Os d’Or a Berlín 2022). Com a director, realitza el curtmetratge experimental L’amic de Kenneth Halliwell (2022), llavor de la seva òpera prima en desenvolupament. Autor del llibre La caricia del cine (2017), ha obtingut beques de recerca en estètica cinematogràfica a la Universitat Sorbona de París i a la UNAM de Mèxic. Ha treballat com a programador, crític de cinema i professor a les universitats UAB, ESCAC, UOC, UPF i VIU.

Projecte

Treballaré en el meu projecte que porta per títol Els homes i els dies. Després de cinc anys a Londres preparant una tesi sobre els orígens de la teoria queer, el David decideix acabar amb una relació tòxica i tornar a una Barcelona que viu entre l’eufòria de les olimpíades i la por al sida. Allà, començarà a escriure un diari per sublimar el seu ex i imaginar-se com un nou David

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"