Estades temàtiques / Residència de guions -I-a / Olot

JAUME CLARET MUXART

Del 27 de novembre de 2022 al 1 de desembre de 2022

JAUME CLARET MUXART
Guionista
Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Biografia

Forma part de la primera generació de l’Elías Querejeta Zine Eskola. Entre les seves obres destaca Ella i jo, estrenada al SSIFF Festival de Cine de San Sebastián i al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam. Les seves pel·lícules també s'han vist a festivals com FICUNAM, DocumentaMadrid i IndieLisboa, Viena Shorts, Reykjavik International Film Festival, Short of the week, entre d'altres. Actualment està desenvolupant el seu primer llargmetratge, Estrany Riu, que ha participat a Ikusmira Berriak del SSIFF i Tabakalera.

Projecte

Treballaré en el meu projecte que porta per títol Estrany riu. Els germans Dídac (15) i Biel (13) viatgen en bicicleta pel Danubi amb la família. Nedant entre les aigües del turbulent riu coneixen el misteriós Alexander (18) que fracturarà la seva relació. Amb Estrany Riu vull aprofundir en les històries que passen als rius i reflexionar sobre la masculinitat entre germans embolcallada per un to fantasmagòric

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"