Recorregut de matinada a peu explorant la ciutat d'Olot

dimecres, 7 / de juny / 2023 , Olot

Recorregut de matinada a peu explorant la ciutat d'Olot

Recorregut de matinada a peu explorant la ciutat d'Olot

Recorregut a peu (aprox. 90 minuts) explorant la ciutat d'Olot a la matinada de tots els residents. A través de la seva obra artística, Simon Buckley capta la singularitat dels espais urbans "no gaire lleugers”.

“Sovint penso, quan surto abans de la primera llum, que he passat pel darrere d'un armari, que la ciutat està encantada i tot és possible. La nit, la foscor, porta por però també màgia. M'encanten les piscines de llum, la transformació dels edificis tal com es defineixen per l'ombra i la llum del carrer,

l'absència de gent per la qual cosa els carrers esdevenen les atraccions estrella, no els humans. Els edificis duraran majoritàriament més enllà d'una vida humana, i crec que la nit significa que és "el seu moment" que realment podem veure què és el que ha creat la gent, i que aquestes construccions tenen solidesa, personalitat i propòsit potser més enllà del que es va imaginar originalment".

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"