Recital poètic

dissabte, 28 / de novembre / 2020 , Olot

Recital poètic

Recital poètic

L'activitat que vaig decidir fer va ser una lectura de poesia en un Cafè d'Art del centre d'Olot.

Era dissabte a la nit, plovia a bots i barrals. Primer cap de setmana amb els bars oberts. Entorn COVID19: màscares i distància de seguretat. Però la poesia va trobar el seu camí.

Em vaig presentar a un públic de 9-11 persones. Vaig estar llegint els meus poemes durant uns 40 minuts, combinant la meva llengua materna, l'espanyol, amb poemes traduïts al català i al basc, idiomes que també parlo. Els poemes que vaig decidir llegir en català eren nous, inèdits, i van ser ben rebuts. Un d'ells va ser traduït gràcies a la servicial Gavina, de l'oficina de Faber. Em vaig atrevir a traduir l'altre. L'ambient era íntim, fosc i acollidor. El públic estava molt silenciós i concentrat. Va ser molt màgic. Al final, tothom se’m va apropar a felicitar-me d'alguna manera. Vaig acabar xerrant amb la majoria dels assistents, ja que estaven impressionats per la meva poesia. Em va sorprendre molt la seva opinió positiva i la seva confiança. M'agradaria tornar-hi en una altra ocasió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"