Estades temàtiques / Olot

Vulcanologia II

Del 17 d'octubre de 2022 al 24 d'octubre de 2022

Vulcanologia II

Octubre 2022

Coincidint amb la celebració de la 10a edició del curs de postgrau internacional de Vulcanologia (Ajuntament d'Olot, FES, CSIC, UdG, IAVCEI) a la ciutat d'Olot, Faberllull Olot convida especialistes en vulcanologia procedents de diversos països a fer una estada a la residència del 17 al 24 d'octubre del 2022.

Per segon any, Espai Cràter coordinarà una programació d’activitats complementàries al postgrau i adreçades a la població en general, que aniran a càrrec dels professionals de la vulcanologia residents a Faberllull. En la primera edició de la Setmana de la Vulcanologia, més de 500 persones van participar en les activitats, que van comptar amb xerrades, activitats a les escoles i una caminada pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

volcanology.pdf

setmana-vulcanologia-2022.pdf

Residents

ARNAU FOLCH

ARNAU FOLCH

Professor a Geociencias Barcelona (GEO3BCN-CSIC)
 JOAN MARTI

JOAN MARTI

Director de Geosciences Barcelona (CSIC)
BEN BEECKMANS

BEN BEECKMANS

Professor de la Nelson Mandela Institution TZ
CARMEN LÓPEZ MORENO

CARMEN LÓPEZ MORENO

Responsable de Geofísica (Instituto Geográfico Nacional)
GIOVANNI MACEDONIO

GIOVANNI MACEDONIO

Director de recerca (Osservatorio Vesuviano, INGV, Itàlia)
XAVIER DE BOLÓS

XAVIER DE BOLÓS

Vulcanòleg i investigador

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

 JOAN MARTI

Director de Geosciences Barcelona (CSIC)

JOAN MARTI

La segona trobada de vulcanòlegs en el marc de les activitats de la FaberLlull durant els dies 16 a 21 d’octubre de 2022, coincidint amb al celebració de la Xª edició del Curs Internacional de Postgrau de Volcanologia ...

+ info

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"