Estades temàtiques / Vulcanologia II / Olot

GIOVANNI MACEDONIO

Del 17 d'octubre de 2022 al 20 d'octubre de 2022

GIOVANNI MACEDONIO
Director de recerca (Osservatorio Vesuviano, INGV, Itàlia)
Nàpols, Itàlia

Biografia

Geofísic, director de recerca de l'Osservatorio Vesuviano (INGV) de Nàpols (Itàlia). Experiència en modelització física de processos volcànics i avaluació de perills volcànics. Director de l'Osservatorio Vesuviano (entre 2001 i 2007). Membre de la "Commissione Grandi Rischi - Settore Rischio Vulcanico" en suport de les decisions del Departament de Protecció Civil (DPC), Presidenza del Consiglio dei Ministri. Membre de les Comissions DPC dels Plans Nacionals d'Emergència del Vesuvi i Campi Flegrei. Coordinador del Centre de Risc Volcànic de l'INGV (entre 2016 i 2021). Editor de la revista europea Natural Hazards and Earth System Sciences (NHESS). Guanyador de la Medalla d'Aposta IAVCEI l'any 1998. Membre de l'Academia Europaea des de 2019.

Projecte

Durant la meva estada impartiré una xerrada als estudiants titulada "Els volcans italians: vigilància i avaluació de perills". I una altra per a públic en general: "Els volcans italians: perill i crisis recents"

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"