Estades temàtiques / Vulcanologia II / Olot

BEN BEECKMANS

Del 16 d'octubre de 2022 al 22 d'octubre de 2022

BEN BEECKMANS
Professor de la Nelson Mandela Institution TZ
Illes Balears

Biografia

El Dr. Ben Beeckmans és un belga que viu a Eivissa des de fa més de 40 anys. Va estudiar geografia física, ciències ambientals i vulcanologia a Brussel·les i Hawaii. Durant els anys noranta va organitzar projectes ambientals centrats a les illes d'Eivissa i Formentera en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de les Illes Belears. Durant els últims 20 anys les seves activitats se centren en el vulcanisme al Rift d'Àfrica Oriental, on treballa a Tanzània. És el director d'Ecoscience, Science Center i Luxury Lodge, on es reuneixen científics d'arreu del món per dur a terme les seves investigacions a la zona. Durant l'última dècada, Ben dóna conferències de vulcanologia a la Institució Africana de Ciència i Tecnologia Nelson Mandela.

Projecte

Durant la meva estada a Olot impartiré una conferència sobre els principis generals de la vulcanologia que facilita la comprensió del sistema de rift d'Àfrica oriental. Explicarem la geomorfologia de la zona. I una segona conferència en què explicarem els principis generals de la vulcanologia, però aquesta vegada el tema serà l'evolució del Rift d'Àfrica Oriental al nord de Tanzània durant els últims 8 milions d'anys.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"