Estades temàtiques / Olot

DANSA II

Del 20 de març de 2018 al 28 de març de 2018

DANSA II

LÉXICO

Léxico, comprenent allò desconegut. Una col·laboració internacional entre artistes de dansa que parlen llengües diferents per crear una nova actuació junts.

Utilitzant una barreja d’idees literals i figuratives de Lost o Found (entre llengües i cultures), mitjançant la transmissió del moviment, la reproducció analògica versus la digital, la traducció de llengües; objectes, persones, relacions, sentiments, records. Utilitzem aquesta idea com a mitjà per crear; transformació i traducció del llenguatge i del moviment; l’acte de buscar comprensió i crear noves perspectives.

Aquest projecte va començar a sorgir durant la primera residència de dansa a Faber el 2017, on uns quants dels residents d’aquesta segona estada de dansa van conèixer-se. Estan encantats de tornar a treballar en aquest nou i apassionant projecte.

Residents

DANIEL ROSADO

DANIEL ROSADO

Ballarí i coreògraf
REINALDO RIBEIRO

REINALDO RIBEIRO

Ballarí
OR SARFATI

OR SARFATI

Músic i artista de nous mitjans de comunicació
TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN

TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN

Photographer and Video maker
MEAGAN O’SHEA

MEAGAN O’SHEA

Artista de dansa i teatre contemporani
LIOR LAZAROF

LIOR LAZAROF

Artista de dansa i educadora

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"