Bailándole al Léxico

Daniel Rosado i Reinaldo Ribeiro | Teatre Principal (Olot) | 21 de març de 2018

dimecres, 21 / de març / 2018 , Olot

Bailándole al Léxico

Bailándole al Léxico

Vam plantejar el taller de dansa qüestionant la relació existent entre el so i la gestualitat que acompanya aquest so a l’hora d’emetre’l.

La pràctica amb els participants ens va permetre observar que a través de jocs i pautes marcades, provinents de la metodologia utilitzada en dansa, on dissociàvem la veu del moviment i viceversa, apareixia la transformació d’ambdues en amplitud i dissonància. Això ens va permetre plantejar diferents propostes dirigides a la cerca d’afavorir aquesta transformació de tal manera que el resultat de la improvisació final va ser un paisatge oníric sostingut pel contrast que oferia la paraula juntament amb el moviment no representatiu, permetent una expressió de la dansa, abstracta però plena de contingut i interpretació des del punt de vista del públic.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"