Estades temàtiques / DANSA II / Olot

LIOR LAZAROF

Del 20 de març de 2018 al 28 de març de 2018

LIOR LAZAROF
Artista de dansa i educadora
Hongria i Israel

Biografia

Lior Lazarof, originària d’Israel, va començar la seva formació professional de ball a MASPA a Ga’aton, Israel. Posteriorment va continuar els seus estudis a The Jerusalem Academy of Music and Dance. Després de guanyar el B. Dance i un certificat d’ensenyament, va emigrar a Hongria per continuar la seva carrera com a exploradora i artista de moviment. Lior va participar en festivals internacionals de dansa com a intèrpret i creadora. Ella creu que l’art i la dansa contemporània han de reflectir aspectes de la nostra vida humana: emocional, espiritual, física, social i política.

Projecte

El projecte és el mateix per a tots els residents de la residènciua de dansa: Léxico, comprenent allò desconegut. Una col·laboració internacional entre artistes de dansa que parlen llengües diferents per crear una nova actuació junts.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"