Estades temàtiques / DANSA II / Olot

MEAGAN O’SHEA

Del 20 de març de 2018 al 28 de març de 2018

MEAGAN O’SHEA
Artista de dansa i teatre contemporani
Canadà

Biografia

Meagan O’Shea, crea i interpreta “Inspirador, energètic i totalment fora de l’habitual”, un solo, conjunt, participatiu i un treball per a un lloc concret. Ha actuat en el seu solo a Canadà, Nova York i Europa. La seva peça DYA, The Love Project, ha estat representada per milers d’adolescents; el seu projecte de millora per a un grup concret, dansa com ningú veu, la va portar d’una costa a una altra del Canadà; ha creat tres instal·lacions i actuacions interactives per involucrar la comunitat. Actualment col·labora en la creació d’espais de recerca de pel·lícules sobre dansa: Postals per al futur i panorama de dansa: Land-Songs. El seu pròxim solo, Dream Another Day, examina la cultura de violació i el consumisme global. Ha estat artista associada internacional a Dance Ireland, col·laboradora artística amb la Barcelona International Dance Exchange i artista associada per Theater Direct. És la directora artística de Stand Up Dance, cofundadora de Hub14 i destinatària del KM Hunter Award in Dance.

Projecte

El projecte és el mateix per a tots els residents de la residènciua de dansa: Léxico, comprenent allò desconegut. Una col·laboració internacional entre artistes de dansa que parlen llengües diferents per crear una nova actuació junts.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"