Estades temàtiques / DANSA II / Olot

DANIEL ROSADO

Del 20 de març de 2018 al 28 de març de 2018

DANIEL ROSADO
Ballarí i coreògraf
Espanya

Biografia

Nascut a Huelva, Daniel Rosado forma part de Colectivo Lamajara, una organització d’artistes que comparteixen una inquietud sobre el llenguatge del cos i les seves possibilitats d’expressió. Està format per creadors emergents, ballarins i col·laboradors d’altres disciplines artístiques. Lamajara organitza el seu treball de manera cooperativa, fomentant el diàleg i el consens cap a una metodologia comuna. L’objectiu principal és el suport a la lliure expressió artística, ajudant en la producció d’una creació lliure i eclèctica.

Projecte

El projecte és el mateix per a tots els residents de la residènciua de dansa: Léxico, comprenent allò desconegut. Una col·laboració internacional entre artistes de dansa que parlen llengües diferents per crear una nova actuació junts.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"