Ballarins europeus participen en un taller de dansa amb Tomeu Vergés

divendres, 26 / d’abril / 2024 , Olot

Ballarins europeus participen en un taller de dansa amb Tomeu Vergés

Ballarins europeus participen en un taller de dansa amb Tomeu Vergés

Després d’haver arribat ahir a Olot, els ballarins europeus residents a Faberllull han començat el divendres amb un taller a càrrec de Tomeu Vergés al Teatre Principal d’Olot. El treball de Tomeu Vergés i de la Companyia Man Drake es situa entre la dansa i el teatre però té sempre el cos com a punt de partida. Establerts a París, les seves peces han estat presentades en múltiples festivals de França, Canadà, Alemanya, Anglaterra, República Txeca, Itàlia, Líban Egipte i Corea de Sud, entre altres. A més, Tomeu Vergés i els membres de la Companyia posseeixen una llarga experiència pedagògica que es tradueix en nombrosos tallers que imparteixen a nivell nacional i internacional, com el que avui han ofert als residents de Faberllull.

El divendres continuarà amb una trobada informal amb els representants de Big Pulse Dance Alliance i de Perfome Europe aquesta tarda, tot fent el cafè a la residència Faberllull. Tot seguit, els residents es desplaçaran al centre d’Olot per assistir com a espectadors en diversos espectacles del Sismògraf, com Bestiari Dixit, de Mireia de Querol Duran i Ursa Sekirnik; Pop, de Laura Alcalà Freudenthal, La Súbita i Irene Vicente Salas; Fairy Tales, de PoketArt; i Danceoke, de Laura Alcalà Freudenthal.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"