Comença el rodatge del curt de la Hackató

dimarts, 6 / de febrer / 2024 , Olot

Comença el rodatge del curt de la Hackató

Comença el rodatge del curt de la Hackató

Després de cinc dies immersos en la pre-producció, avui els participants de la Hackató de cinema organitzada per Faberllull han començat les gravacions del curtmetratge. El rodatge està previst que duri tres dies, els dos primers a Olot i l’últim l’equip es traslladarà els platós d’El Modern, Centre Audiovisual de Girona.

Amb el títol d'Ombres silencioses, la història que avui es comença a rodar la protagonitzen l’Alba, una jove apassionada per la fotografia, i els seus dos amics de tota la vida: l’Hug i en Martí. La descoberta d’un àlbum de fotografies els portarà a investigar la història que s’amaga darrere d’una d’aquelles imatges. Un barreja de drama i misteri que promet enganxar a l’espectador des del primer moment.

L’equip de rodatge està format pels actors Andrea Grau, Lluís Arruga i Pol Toro, el director Kamogelo Lunga “steezus” Mthombeni, l’ajudant de direcció David Alesina, el director de fotografia Marc Lorente, el gaffer Anton Rey, el director de fotografia i vestuari Hug Casals, la directora de so Semra Fogel, les muntadores Maélie Jaffrin i Camila Brandão i la productora Carla Griñó. Tots ells, coordinats per la Paula Comas

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"