Maria Joao Falcao comparteix coneixements teatrals amb els alumnes de l'EME

dimarts, 23 / de gener / 2024 , Olot

Maria Joao Falcao comparteix coneixements teatrals amb els alumnes de l'EME

Maria Joao Falcao comparteix coneixements teatrals amb els alumnes de l'EME

Maria Joao Falcao és una actriu, creadora i directora artística portuguesa. Aquest dimarts, ha impartit un taller amb els alumnes del curs de teatre i improvisació de l’Escola Municipal d'Expressió d’Olot. Amb ells ha compartit les tècniques teatrals que ha après al llarg de la seva carrera, com les tècniques de Philippe Gaulien, les meismen techniques o els exercicis de viewpoints.

“El joc és de les coses que més m’interessa en el teatre”, assegura Falcao. No és d'estranyar, doncs, que hagi proposat als alumnes diversos jocs teatrals per treballar el concepte de l’espera, sense que ells fossin conscients que l'espera era el centre de totes les dinàmiques.

Després de més de 20 anys treballant com a actriu, Maria Joao Falcao va començar a desenvolupar les seves obres, escrivint, produint i dirigint els muntatges. A Faber, investiga sobre el fet d'esperar. De tot aquest treball al voltant de l'espera en vol crear un text teatral.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"