Masterclass de Matus Krajnak

dijous, 16 / de novembre / 2023 , Olot

Masterclass de Matus Krajnak

Masterclass de Matus Krajnak

Matus Krajnak, guionista i director eslovac instal·lat a Londres, és el convidat internacional de l’estada Serielizados Kick, que aplega a Olot vuit projectes de guió en desenvolupament per a noves sèries en català fins al 20 de novembre. Matus ha parlat als residents d’estratègies de festivals i distribució en una xerrada moderada pe Víctor Sala, codirector de Serielizados Kick, incubadora de sèries en català.

Després de la masterclass, s’ha projectat la websèrie Sexfluencing, escrita i dirigida pel mateix Krajnak i que va guanyar el premi a la millor sèrie digital de formal breu al festival SerienCamp (Munic). Els residents han pogut comentar amb Matus diferents aspectes d’aquesta comèdia romàntica.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"