Taller de literatura moderna coreana a la UAB, amb Lee Hong

dimarts, 2 / de maig / 2023 , Olot

Taller de  literatura moderna coreana a la UAB, amb Lee Hong

Taller de literatura moderna coreana a la UAB, amb Lee Hong

L'escriptora coreana Lee Hong va impartir el taller Modern Korean Literature, el dimarts 2 de maig a les 11.00 hores, a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al taller, l’autora va introduir breument la situació de la creació literària a Corea i va donar la paraula als participants del taller per comentar el conte “El retrovisor a l’ autopista 50”. Es van tractar temes literaris, com l’estructura i estil de l’obra, i de contingut social, com la situació de la dona a Corea i la relació entre capitalisme i maternitat.

A la ronda de preguntes final, la discussió va girar cap a la importància de la traducció, la relació entre el traductor i l’escriptor i les condicions laborals de tots dos. L’intercanvi amb la trentena de participants, que es va allargar fins a les 13h, va oferir la possibilitat de reflexió tant a estudiants del Grau d’Estudis d’Àsia Oriental, per la part de literatura coreana, com els del Grau de Traducció i Interpretació, per la part laboral i va mostrar el creixent interès en Corea i la seva literatura.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"