Estrena d’Ombres silencioses, el curtmetratge de la Hackató

dimarts, 13 / de febrer / 2024 , Olot

Estrena d’Ombres silencioses, el curtmetratge de la Hackató

Estrena d’Ombres silencioses, el curtmetratge de la Hackató

13 dies després de començar la Hackató, els joves participants han estrenat el curtmetratge Ombres silencioses. Ho han fet en una projecció al centre audiovisual de Girona El Modern. El film explica la història de l’Alba, una jove apassionada per la fotografia, i els seus dos amics de tota la vida: l’Hug i en Martí. La descoberta d’un àlbum de fotografies els portarà a investigar què que s’amaga darrere d’una d’aquelles imatges. Un barreja de drama i misteri que enganxa a l’espectador des del primer moment.

Aquest curtmetratge ha estat rodat a Olot i a Girona en motiu de la Hackató, la residència de cinema per a joves talents que va començar el passat 1 de febrer a Faberllull. Només arribar, els cineastes van fer la primera lectura conjunta del guió i tot seguit van posar-se en la pre-producció del film. Fetes les localitzacions, assajades les escenes i elaborat el pla de rodatge, van començar les gravacions el passat dimarts dia 6 de febrer. La filmació va durar dos dies a Olot i un tercer als platós d’El Modern de Girona.

Tot seguit va ser el torn de la post-producció, amb les tasques de muntatge, post-producció del so i correcció del color de les imatges. De resultes de tota aquesta feina n’ha sortit un curtmetratge de 10 minuts que avui s’ha estrenat davant dels tècnics de la residència Faberllull i del centre audiovisual El Modern. A partir d’ara la intenció és que aquest treball giri per festivals d’arreu del món.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"