‘Ombres silencioses’ entra en la fase de post-producció

dijous, 8 / de febrer / 2024 , Olot

‘Ombres silencioses’ entra en la fase de post-producció

‘Ombres silencioses’ entra en la fase de post-producció

El curtmetratge de la Hackató ja va agafant forma. Avui el film ha entrat en la fase final i han començat les sessions de post-producció al Modern, Centre Audiovisual de Girona. Els participants han entrat a les diferents sales especialitzades per fer el muntatge, la correcció del color de les imatges i la post-producció del so.

Les prop de 2 hores de rodatge s’han de condensar en menys de 10 minuts de metratge. Els joves treballaran avui i demà a Girona. Al cap de setmana, seguiran desenvolupant les diferents tasques de post-producció, però ho faran des de les instal·lacions de la residència Faberllull. Dilluns de la setmana que ve tornaran a El Modern per deixar enllestit el muntatge.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"