Taller laboratori a “El Galliner”, AGT, Girona

divendres, 6 / de març / 2020 , Olot

Taller laboratori a “El Galliner”, AGT, Girona

Taller laboratori a “El Galliner”, AGT, Girona

Divendres vam tenir una altra magnífica ocasió de compartir el nostre treball i conèixer nous artistes. Aquesta vegada a “El Galliner”, a Girona, juntament amb intèrprets professionals, professors i estudiants de teatre de l’AGT (Associació Gironina de Teatre). Vàrem passar una molt bona estona amb ells i vam quedar molt impressionades amb el treball que van generar i amb la seva bona disposició i energia en tot allò que els anàvem proposant. 

Al taller laboratori, vam decidir presentar-los algunes de les nostres eines de treball com ara jocs teatrals, l’animalització, l’escriptura automàtica i la generació d’idees i imatges que parteixen del moviment corporal. 

Va ser bonic veure’ls brillar a l’escenari i la confiança que van posar en nosaltres. En acabar, vam tenir també l’ocasió de conversar amb ells i respondre algunes de les seves preguntes sobre el nostre col·lectiu i de com treballem, i ens vam sentir realment complagudes pel seu feedback sobre el taller. Moltes gràcies a totes elles!

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"