Videoconferencia entre Max Martínez, Sol Kutner i Irina Raffo

Residència Faber | 24 setembre de 2020

dijous, 24 / de setembre / 2020 , Olot

Videoconferencia entre Max Martínez, Sol Kutner i Irina Raffo

Videoconferencia entre Max Martínez, Sol Kutner i Irina Raffo

La trobada es va fer per zoom ja que la Sol Kutner es troba a Buenos Aires (a l’Argentina) i Irina Raffo (a Maldonado, Uruguai).

La intenció d'aquesta trobada és traçar metes a curt termini perquè el projecte continuï avançant i marcar noves pautes de treball per millorar el concepte i les formes narratives. Creiem que el que es va proposar ho vam aconseguir ja que ens vam posar noves fites com ara lliurar un vídeo o carta en text cada setmana amb el material que ja tenim filmat per començar a organitzar-ho. D'aquesta manera ja tindrem una visualització del material en concret i d'aquesta manera podrem generar una mica a major escala. Es van prendre decisions com ara la no utilització de veu en off i la possible incorporació de mòbils dins de la mostra. En poc més d'una hora vam ser resolutius i clars a l'hora d'implementar noves tècniques i exercicis perquè aquest projecte avanci. Molt agraïts, Faber Llull, per l’oportunitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"