Estades temàtiques

DANSA BIDE II

Del 22 de novembre de 2019 al 24 de novembre de 2019

DANSA BIDE II

BIDE (Barcelona Internacional Dance Exchange) és una organització que ofereix serveis a professionals del moviment (coreògrafs i ballarins) i performance des de l’any 2007 fins a l’actualitat. Un dels objectius de BIDE és donar valor a les arts del moviment dins del context social contemporani mitjançant l’intercanvi creatiu i el treball en xarxa entre professionals de les arts escèniques d’àmbit internacional. BIDE impulsa la movilitat i l’intercanvi entre artistes de diferents edats, cultures i trajectòries, i també promou el diàleg entre diferents models, ideologies i realitats mitjançant dinàmiques de participació transversals. Treballa amb una estructura per a l’intercanvi i formació creativa amb forma de laboratoris.

BIDE organitza tres tipus d’activitats durant l’any:

  1. Lab-meeting, un esdeveniment d’una setmana que se celebra cada primavera a La Caldera de Les Corts a Barcelona, i Lab-meeting satèl·lit és el mateix format del Lab-meetingperò se celebra a altres indrets, fora de la seva seu i amb una durada de tres o cinc dies, a demanda del lloc que el contractin.
  2. Lab-residency, un programa de residències en col·laboració amb els nostres socis.
  3. Seminaris d’introducció al treball de laboratoris de BIDE i conferències sobre xarxes d’emprenedoria dels artistes.

Durant la nostra estada a Faber ens reunirem tot l’equip de BIDE per acabar la consultoria que s’ha dut a terme durant tot el curs passat per redefinir el model de negoci i dissenyar un pla estratègic. La trobada de l’equip en un entorn tranquil ens ajudarà a valorar el treball fet i establir els passos necessaris per a la nova etapa del projecte. 

Residents

NELLY PALMA

NELLY PALMA

Gestora cultural i investigadora
SEBASTIÁN GARCÍA FERRO

SEBASTIÁN GARCÍA FERRO

Coreògraf, ballarí, compositor i gestor cultural
FABRITIA D’INTINO

FABRITIA D’INTINO

Ballarina, coreògrafa i gestora cultural
LOLA RODRÍGUEZ SÁNCHEZ

LOLA RODRÍGUEZ SÁNCHEZ

Productora i distribuïdora d’Arts Escèniques

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"