Dinàmica per treballar els prejudicis existents vers el gènere

Dinàmig | 23 de novembre de 2019

dissabte, 23 / de novembre / 2019 , Olot

Dinàmica per treballar els prejudicis existents vers el gènere

Dinàmica per treballar els prejudicis existents vers el gènere

BIDE (Barcelona International Dance Exchange) ha estat durant dos dies a la residència Faber d’Olot per tal de tenir un espai de pensament i reflexió atesa la finalització de la consultoria durant el curs 2018-19.  Aquest moment era necessari per aplicar totes les conclusions en relació amb les seves presentacions i la seva pàgina web. L’equip de BIDE també ha pogut repensar els rols dels seus components per donar agilitat a aquesta implementació. 

D’altra banda ha participat en una trobada amb dones de l’Associació Alba d’Olot en la qual ha dut a terme una dinàmica per treballar els prejudicis existents vers el gènere. La trobada ha acabat amb una xerrada molt enriquidora. Ha estat un plaer compartir amb les participants!

Moltes gràcies, Faber, per l’acollida tan càlida i per haver-nos facilitat aquest espai tan meravellós.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"