Estades temàtiques / DANSA BIDE II / Olot

SEBASTIÁN GARCÍA FERRO

Del 22 de novembre de 2019 al 24 de novembre de 2019

SEBASTIÁN GARCÍA FERRO
Coreògraf, ballarí, compositor i gestor cultural
Barcelona

Biografia

Coreògraf, ballarí, artista i compositor resident a Barcelona. Dirigeix ​​la seva companyia des de l’any 2000, amb la qual ha creat 19 peces i guardonat amb premis com el primer premi a millor coreografia al Certamen 12 més coloms de 2007. Durant els últims anys ha rebut diversos encàrrecs per a peces de gran format com la Companyia Nacional de Dansa Contemporània de l’Argentina amb la peça Versus 0.2, l’Orquestra Simfònica de Barcelona amb la peça Orquestrat, l’obertura de temporada de l’Auditori de Barcelona el 2013 i el Projecte Totdansa 2011 i 2012. És el director artístic del Barcelona International Dance Exchange, Coreògraf Associat del Centre de Creació la Caldera / les Corts, Artista Col·laborador de l’Auditori de Barcelona i Compositor Resident de la Fundació Phonos de la Universitat Pompeu Fabra.

Projecte

EL BIDE Barcelona International Dance Exchange és una organització focalitzada en l’intercanvi creatiu i el treball en xarxa entre professionals de les arts escèniques a nivell global, a través d’una sèrie de programes que es desenvolupen a Europa, Àsia i Amèrica. En aquesta residència tot l’equip treballarem en els objectius, continguts i programes del 2020.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"