Estades temàtiques / DANSA BIDE II / Olot

FABRITIA D’INTINO

Del 22 de novembre de 2019 al 24 de novembre de 2019

FABRITIA D’INTINO
Ballarina, coreògrafa i gestora cultural
Foligno

Biografia

Fabritia D’Intino (ITA, 1986) té la seva seu a Foligno (Itàlia). El 2008 es gradua a l’Acadèmia Nacional de Dansa de Roma i el 2011 a Artez Hogeschool vor de Kunsten a Arnhem (NL). Treballa com a ballarina freelance i desenvolupa els seus propis treballs en col·laboració amb artistes interdisciplinaris. Des de 2013 és coordinadora artística del BIDE (Barcelona International Dance Exchange). El 2017 el seu sol “wannabe”, creat en col·laboració amb el músic Federico Scettri, ha guanyat diversos premis. Des de 2018 és intèrpret i artista associada a la companyia Chiasma de Llevat Lombardo (Roma). El 2019 estrena “Plubel” al Festival Le Grand Bain (Roubaix, França) en col·laboració amb Clementine Vanlerberghe. Plubel forma part de la Selecció Danse Eargie per als programes del Teatre De La Ville (París) i Sadler’s Wells (Londres). El 2019 és la creadora i coordinadora artística del projecte participatiu “Museo Domestico” a Terni (Itàlia).

Projecte

A Faber aprofundirem el concepte d’horitzontalitat en el nostre projecte BIDE. El projecte reuneix artistes en el camp de la dansa de tot el món i cada any amb l’equip de BIDE treballem en el desenvolupament d’un mètode anomenat B> Lab, en el qual tots els participants poden conèixer i compartir les seves visions i pràctiques artístiques. Juntament amb el treball sobre el format de l’esdeveniment principal del nostre projecte, també definirem millor l’estructura interna de la nostra associació, incloent rifles i discussions sobre les teories dels estudis de gènere, per tal d’enfortir el nostre paper en la societat com a gestors culturals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"