Estades temàtiques / DANSA BIDE II / Olot

NELLY PALMA

Del 22 de novembre de 2019 al 24 de novembre de 2019

NELLY PALMA
Gestora cultural i investigadora
Guanajuato

Biografia

Nelly Palma es va graduar de la Universitat de Guanajuato. Amb un màster en Administració, Desenvolupament i Govern i una llicenciatura en Cultura i Arts. S’ha especialitzat en la investigació de la gestió de la cultura i les arts, tant en el sector públic com en el privat.

Col·laboració amb el Fòrum Cultural Guanajuato i l’Institut Municipal de la Joventut a Mèxic. Participació en projectes internacionals amb la Universitat Estatal de San Diego i el Centre d’Art Contemporani de Cincinnati als Estats Units. Amb l’Escola d’Art i Disseny Superior Ramón Falcón de Lugo, el Festival Internacional de Teatre de la Universitat de Santiago de Compostel·la, tots dos a Espanya.

 Actualment forma part de l’equip de BIDE com a assistent de producció i àrea de circuits.

Projecte

Durant la meva estada a la residència de Faber, treballarem en les noves estratègies i planificarem les activitats de la plataforma BIDE per al 2020.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"