Estades temàtiques / DANSA BIDE II / Olot

LOLA RODRÍGUEZ SÁNCHEZ

Del 22 de novembre de 2019 al 24 de novembre de 2019

LOLA RODRÍGUEZ SÁNCHEZ
Productora i distribuïdora d’Arts Escèniques
Espanya

Biografia

Gestora cultural de projectes escènics, distribució i venda d’espectacles de companyies de dansa i teatre. Ha desenvolupat la seva carrera durant 30 anys com a responsable de gestió i organització d’equips humans i béns materials en l’àmbit de l’administració pública de Catalunya amb una àmplia formació. Tècnic Superior de Belles Arts i Disseny de muntatges efímers i llicenciada en Interiorisme per l’Escola d’Aplicació Arts i Disseny Llotja de Barcelona. Ella confia en la vida i en totes les experiències ens ofereix una bona educació. Els seus interessos són les relacions humanes, l’autoconeixement, les arts escèniques, el disseny, l’artesania i la literatura infantil com a resultat de ser mare de dos fills. Es va incorporar a l’equip de BIDE com a productora el 2018.

Projecte

La residència de l’equip a Faber ve motivada per la finalització de la consultoria que s’ha dut durant tot el curs passat al projecte de BIDE (Barcelona International Dance Exchange) per tal de redefinir el model de negoci i dissenyar un pla estratègic.  Cal que l’equip faci una trobada i en un entorn tranquil per valorar el treball fet i establir els passos per a la nova etapa del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"