Infància, tresor diví

Patricia De Souza | Escola Lluís Castells (Riudaura) | 30 d’octubre de 2017

dilluns, 30 / d’octubre / 2017 , Olot

Infància, tresor diví

Infància, tresor diví

Abans d’anar a l’escola Lluís Castells de Riudaura tenia moltes ganes de parlar amb nens i nenes bilingües d’una escola primària. Em sembla que la seva sensibilitat està molt oberta als estímuls externs i que és fonamental parlar i conversar amb ells.

La sorpresa ha estat enorme. I dic enorme perquè les reaccions han estat excel·lents. Els alumnes han mostrat una capacitat de concentració i recepció realment poc habituals. El fet de fer preguntes coherents, amb una sintaxi clara, tot i que no parlaven en català —la seva llengua d’ús habitual—, ha estat una agradable sorpresa. Crec que això em serveix com a escriptora i com a pedagoga, em confirma que el respecte i la confiança en les capacitats dels i les alumnes és fonamental per incentivar l’aprenentatge i la comunicació.

Estic molt contenta d’haver tingut aquesta oportunitat, ja que em serveix per conèixer millor com funcionen les xarxes escolars, les famílies, i com es rep a algú de l’exterior en una regió tan distingida de la ciutat. L’afectivitat espontània dels i les alumnes m’ha encantat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"