Estades temàtiques / Olot

Visiting Artists del Big Pulse Dance Alliance

Del 25 d'abril de 2024 al 28 d'abril de 2024

Visiting Artists del Big Pulse Dance Alliance

Abril 2024

Vuit artistes del món de la dansa es trobaran a la residència Faberllull durant quatre dies per conèixer a diferents artistes catalans, parlar amb programadors del país i veure espectacles del Festival Sismògraf. L’objectiu d’aquesta estada és que gràcies a les trobades i a les representacions vegin diferents formes de treballar que els puguin servir per inspirar-se de cares a futures creacions artístiques. Amb el contacte amb artistes i programadors catalans també es vol posar una llavor perquè puguin generar-se futures sinergies entre ells.

La residència està organitzada per la residència Faberllull i el Festival Sismògraf d’Olot. Els artistes residents han estat seleccionats pel Visting Artist Programe que organitza la Big Pulse Dance Alliance, una agrupació de diferents festivals de dansa europeus que uneixen esforços per promoure, enfortir i ampliar l’abast de la dansa contemporània. Les seves accions busquen donar suport als artistes i diversificar la programació de dansa als grans escenaris d'Europa; portar la dansa a nous espais; i construir una xarxa animada de festivals de dansa europeus.

Els artistes representen als següents festivals: Dans I Blekinge (Suècia), Dublin Dance Festival (Irlanda), New Baltic Dance (Lituània), ONE Dance Week (Bulgària), Side Step Festival (Finlàndia) i Tanec Praha (República Txeca).

programa-i-welcome-pack-sismo-va.pdf

Residents

ŽANETA MUSILOVÁ

ŽANETA MUSILOVÁ

Coreògrafa i intèrpret de dansa
UGNĖ KAVALIAUSKAITĖ

UGNĖ KAVALIAUSKAITĖ

Ballarina de dansa contemporània
ISABELLA OBERLÄNDER

ISABELLA OBERLÄNDER

Ballarina i coreògrafa
KAROLIINA LOIMAALA

KAROLIINA LOIMAALA

Coreògrafa, performer i professora de dansa
ANNA JOHANSSON

ANNA JOHANSSON

Ballarina i coreògrafa
ANA MELISSA CABALLERO ROMERO

ANA MELISSA CABALLERO ROMERO

Ballarina i professora de dansa
RICHARD CHAPPELL

RICHARD CHAPPELL

Coreògraf

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"