Estades temàtiques / Visiting Artists del Big Pulse Dance Alliance / Olot

KAROLIINA LOIMAALA

Del 25 d'abril de 2024 al 28 d'abril de 2024

KAROLIINA LOIMAALA
Coreògrafa, performer i professora de dansa
Hèlsinki (Finlàndia)

Biografia

Karoliina Loimaala (ella) és una coreògrafa, intèrpret i professora de dansa finlandesa. Està establerta entre Hèlsinki i Torí. L'atreu la materialitat de les coses i treballa amb poesia, estats mentals variats i sites specifics inherents a la seva pràctica. En els seus darrers treballs ha coreografiat una actuació immersiva des de la perspectiva d'un insecte (Laulava maa), ha tocat el fil i la poesia en un espai de galeria (GARNNN), ha habitat un hotel de pneumàtics i una sensació de búnquer, amb petroli cru (ÖLJEKT) i un viatge individual meditatiu (Flower Bath). Loimaala és graduada per la Universitat d'Arts d'Hèlsinki (2020) i per P.A.R.T.S. (2016) a Brussel·les.

Projecte

Participarà del Visting Artist Programe del Festival Sismògraf, reunint-se amb artistes catalans i programadors del país.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"